Kami cakap memberikan penyelesaian tunai jangka pendek kepada pelanggan-pelanggan kami dengan ketelusan, integriti, dan belas kasihan. Kami akan sentiasa berusaha untuk menjalankan perniagaan kami dengan cepat dan cekap supaya anda akan menerima pengesahan segera apabila anda memohon pinjaman cepat kami. Pada Penyelesaian Tunai, kami mengekalkan pelanggan kami maklumat setiap langkah perjalanan supaya mereka tahu di mana mereka berdiri.

Motto Kita

"Setiap orang memerlukan tangan membantu kadang-kadang!" Kami memahami hidup boleh mencabar dan kadang-kadang orang boleh membuat keputusan yang salah. Walau apapun yang berkenaan kita semua memerlukan bantuan pada satu masa nanti. Kami berusaha untuk memberikan yang cepat , mudah, dan pemahaman penyelesaian yang berada di sini untuk membantu untuk mendapatkan hidup anda kembali di landasan yang betul. pinjamanApa yang kami tawarkan

 • Pinjaman Perniagaan

  Perkembangan perniagaan anda memastika pengurusan cakap, cepat dan mudah bahawa strategi yang betul serta pemolehan bank/transaksi, urus niaga perniagaan dengan kredit & lain-lain pinjaman.


 • Pinjaman Bercagar

  Pinjaman bercagar adalah sejenis bentuk kapitalis. Peminjam mesti menunjukkan dokumentasi untuk membuktikan pemilik aset tersebut sebelum memohon dan apabila menyelesaikan pinjaman anda bole menebus barang cagaran.


 • Maksimum Kadar Peratus Tahunan (APR) dan Tempoh Bayaran Ansuran :

  Kadar Faedah Tetap:

  3% - 18% tahunan

  Tempoh bayaran Ansuran:

  2 - 60 bulan


 • Perkhidmatan Pertukaran Cek

  Sediakan perkhidmatan pertukaran cek kepada tunai dan kadar faedah yang munasabah untuk mencapai perniagaan pendek, rata dan cepat serta membolehkan mengurangkan kos dan cukai perniagaan


 • Pinjaman peribadi

  Cara yang paling mudah mendapatkan tunai segera dan layari bantuan bebas dengan jaminan kelulusan yang cepat serta pelbagai struktur pembayaran balik.


 • Pengiraan Jumlan Bayaran Pinjaman:
  Jumlah Pinjaman + (Bulanan x 1.5%)

  Contoh:
  Pinjaman RM1,000.00 sepanjang 6 bulan

  =RM1,000.00 + 9%

  =RM1,090.00